Hvad tilbyder vi?

Her kan du læse om, hvad vi tilbyder i Ungehuset Emdrup.

Døgnanbringelse og behandling

En anbringelse på Ungehuset Emdrup indebærer altid relevant og specialiseret behandling, der tilrettelægges ud fra den enkelte unges behov og nærmeste udviklingszone.

Skole og beskæftigelse

På Ungehuset Emdrup arbejder vi målrettet med, at alle unge fuldender deres skolegang og fortsætter på en ungdomsuddannelse eller kommer i beskæftigelse. De unge, der endnu ikke har afsluttet deres skolegang, kan evt. gå på CSP’s dagbehandlingstilbud Solbakken, som ligger på samme matrikel som Ungehuset Emdrup.

Vi arbejder tæt sammen med vores samarbejdspartnere på de unges skoler og beskæftigelsessteder. Sammen med de unge tilrettelægger vi dagsstrukturer, der understøtter, at alle unge har noget meningsfuldt at tage sig til.

Tæt samarbejde med familie og netværk

Forældre og netværk er en vigtig del af de unges fremtid og deres chance for at klare sig på trods af udfordringer. Vi tilrettelægger derfor behandlingsindsatsen i samarbejde med forældrene og understøtter deres bidrag til den igangsatte behandling.

Vi prioriterer og understøtter et tæt samvær mellem forældre og ung – og afholder flere årlige arrangementer med deltagelse af familie og netværk.

Find Ungehuset Emdrup på tilbudsportalen

Her kan du finde Ungehuset Emdrup på tilbudsportalen.